Skyggedalslæmsa Arkiv

Nyheter fra Oktavius Sirkel, 1666 eMK

Moderens Dag, 31. dag Oktavius Sirkel, 1666 eMK

Nye trefninger i Heranis

(av Rafael Abrahamsen)
Igjen strømmer hordene fra Da-Rachas over Eir-elven og inn i Heranis. Eirons delte og krigstrøtte styrker kan gjøre lite annet enn å trekke bakover og bite seg fast i hver fot med jord, mens Da-Rachas’ mektige krigsmaskin har fått forsterkninger som uhindret har kommet over havet.

Kong Rodericks kommandanter har lenge slitt med lav moral, mye på grunn av at troppene har blitt delt mellom fronten mot Da-Rachas og grensene mot Trilenira og Imperiet. En nervøsitet har blitt næret blant soldatene for at Ørnebrors horde skal vaske over dem og inn i Eir mens de holder fronten mot Da-Rachas, og i tillegg går et stygt rykte om at Prinsesse Annabelle skal ha blitt snikmyrdet i Skyggenes Dal.


Lindas Dag, 08. dag Oktavius Sirkel, 1666 eMK

Valget er avgjort!

(av Rafael Abrahamsen)
Myrkvatns borgermestervalg ble for noen uker siden avholt, og vi er nå glade for å kunne presentere resultatet til hele Eirons befolkning. Valget ble avholt til annonsert tid og uten problemer eller forstyrrelser, til tross for rykter om kaos, drap og falske kongelige i dagene rundt valget. Ikke overraskende vant den populære skriveren Lukas Steenhaven fra Eiron en knusende seier over de andre kandidatene. Vi håper at borgermester Steenhaven vil gjøre en god jobb, og at han vil styre sikkert og godt!

I en relatert nyhet meldes det at etterspørselen etter kål i Myrkvatn har gått kraftig opp. I en kommentar sier Tora Malthus at dette antagelig er en direkte følget av valgresultatet. Tora er nå nesten fullstendig restituert etter det grove overfallet hun opplevde rett før valget.