Nyhetsarkiv

2016
Juni (1)
2009
Januar (1)
2006
Mars (1)
Februar (2)
Januar (1)
2005
Desember (1)
November (1)
August (2)
Juli (3)
Juni (1)
April (2)
2004
Desember (1)
September (1)
August (1)
Juni (1)
Mars (3)
Januar (1)
2003
Desember (1)
Oktober (1)
August (5)
Juli (4)
Juni (1)
April (2)
Mars (6)
Februar (4)

Alle nyheter fra 2002

Tirsdag 12. november 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Hosegnomen har endelig fått et ansikt i "Folk, Skrømt og Annet Rart på Eiron", og flere oppføringer vil få tilhørende bilder etterhvert.

Roy W. Andersen


Tirsdag 5. november 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Skyggene Truer er omsider over, og vi har inntrykk av at de fleste syntes det var et bra spill, tross kulden - les hva noen av spillerne synes om spillet her.

I nær fremtid vil vi legge ut et skjema spillerne kan fylle ut for å gi oss tilbakemeldinger om spesifike ting ved spillet slik av Moderens Vrede blir enda bedre, så følg med!

Roy W. Andersen


Søndag 3. november 2002 (kl 00:00) Roy W. Andersen
Skyggenes Dal presenterer "Moderens Vrede" - følg linken for mer informasjon.

Roy W. Andersen


Onsdag 30. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Lagt ut en ny seksjon - "Litt av Hvert" - hvor vi vil samle historier, sanger og andre ting som blir for store for, eller som rett og slett ikke passer i, "Folk, Skrømt og Annet Rart på Eiron".

Roy W. Andersen


Torsdag 24. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Lagt til muligheter for å liste opp de 5-100 sist oppdaterte/innlagte oppføringene i "Folk, skrømt og annet rart på Eiron", samt "Tilbake"-knapper på selve oppføringene.

Roy W. Andersen


Lørdag 19. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Tredje og siste infoskriv for Skyggene Truer er nå lagt ut. Les det her.

Det er nå også mulig å skrive ut hele innholdet av "Folk, skrømt og annet rart på Eiron" for de som måtte ønske det.

Roy W. Andersen


Fredag 18. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Trikset litt med stilarkene slik at sidene nå vises slik som de skal også i Internet Explorer (bl.a. dukket knappene opp kun som grå felt med tekst o.l. før). Håper den "nye pynten" faller i smak :)

Endret også slik at brukere av Netscape 4 får opp den fulle indexen på "Folk, skrømt og annet rart på Eiron" automatisk da knappene av en eller annen grunn ikke fungerer i den nettleseren.

Roy W. Andersen


Torsdag 17. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Da er vårt oppslagsverk "Folk, skrømt og annet rart på Eiron" lagt ut (takk til Helge Lund Kolstad for lån av Arcadia sin Encyclopædia-kode som idègrunnlag og utgangspunkt). Foreløpig er det ikke overhveldende mange oppføringer, men de vil komme fortløpende. Om dere har ting dere mener bør ligge der så si gjerne ifra. Muligheter for å skrive ut alle oppføringene på en gang er ikke på plass riktig enda, men det kommer.

Vi har lagt ut informasjon om Moderen og hennes lære under kompendiet - flere religioner vil nok bli lagt ut senere, men foreløpig holder det med Moderen.

Andre nevneverdige ting er bl.a.:
  • "Skrift og Språk" har fått et tillegg mht Panzottisk Handelsspråk (Engelsk).
  • "Penger og Handel" har fått en oppføring i kompendiet. Foreløpig inneholder det de forskjellige myntenhetene.
  • Dokumentet "Hvem er hvem?" for Skyggene Truer er også blitt oppdatert og rensket for et par mindre feil, og kan lastes ned her (rtf-format).


Roy W. Andersen


Tirsdag 15. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Rollene er blitt sendt ut og liven er rett rundt hjørnet. Siste infoskriv kommer snart, i mellomtiden kan en oppdatert versjon av dokumentet "Hvem er Hvem" lastes ned her (rtf-format).

Roy W. Andersen


Torsdag 10. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Kompendiet, landene og informasjonssidene om Skyggene Truer har fått utskriftsvennlige versjoner. Bare klikk "Skriv Ut"-knappen på de gjeldende sidene.

Roy W. Andersen


Torsdag 10. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Skriftspråket har fått sin plass i kompendiet. Vi har også endret reglene for knebling.

Roy W. Andersen


Torsdag 10. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Websidene har fått en real intern omstrukturering. Det dette betyr for deg er bl.a. at vi nå har utskriftsvennlige versjoner av alle sidene våre, pluss at kompendiet og verdenen kan skrives ut i all sin prakt istedenfor stykkvis.

I tillegg har vi nå sperret påmeldingen til Skyggene Truer. Du vil alikevel kunne melde deg på, men du vil havne på venteliste. Dette betyr dog at det allikevel er en real sjanse for at du kommer med, da vi vet at ikke alle påmeldte kommer til å bli med, og noen bestemmer seg for å ikke delta allikevel uten å gi beskjed til oss.

Roy W. Andersen


Onsdag 9. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Kompendiet har fått et par endringer under Sikkerhetsreglene (se avsnittet om kommandoene), og vi har lagt til en regel for binding og knebling under Diverse.

Roy W. Andersen


Tirsdag 8. oktober 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Kompendiet vårt er nå lagt ut på sidene. Vi oppfordrer alle spillerne til å lese gjennom hele kompendiet for å gjøre seg kjent med reglene man skal forholde seg til.

Roy W. Andersen


Mandag 30. september 2002 (kl 12:00) Roy W. Andersen
Websidene er oppe! Etter mye jobbing i forbindelse med vår første live, Skyggene Truer, og vår fabelaktige spiller- og rolle-database, har vi endelig klart å lage disse websidene til glede for alle spillere. Absolutt alt av informasjon som dere spillere skal ha tilgang på vil bli å finne her etterhvert.

Roy W. Andersen