Nyhetsarkiv

2016
Juni (1)
2009
Januar (1)
2006
Mars (1)
Februar (2)
Januar (1)
2005
Desember (1)
November (1)
August (2)
Juli (3)
Juni (1)
April (2)
2004
Desember (1)
September (1)
August (1)
Juni (1)
Mars (3)
Januar (1)
2003
Desember (1)
Oktober (1)
August (5)
Juli (4)
Juni (1)
April (2)
Mars (6)
Februar (4)

Nyheter fra april 2003

Fredag 18. april 2003 (kl 16:59) Ole Ingvar Stene
La til det siste viktige riket i verden, Da-Rachas duur Taroq. Takk til Helge Lund Kolstad for alt arbeidet han har lagt ned i Da-Rachas!

Ole Ingvar Stene


Fredag 18. april 2003 (kl 11:52) Ole Ingvar Stene
Skyggenes Dal presenterer: Skjebnens Kall

For å rykke litt opp i folk, og få dem ut i Landsbyen for å jobbe i sommer, kommer vi i Skyggenes Dal til å kjøre en mini-live en eller annen gang til vinteren (sansynligvis i februar eller mars). Den kommer sansynligvis til å vare en kveld, og vil bli holdt i eller nært Trondheim sentrum, innendørs. Vi har allerede et par lokasjoner i kikkerten, men hvis noen vet om noen gode og billige steder, gi oss gjerne et hint. Vi har som mål at spillet skal være så billig som mulig.

Liven finner sted i Skyggenes Dal-verdenen, men ikke i selve dalen. Akkurat hvor vil vi ikke avsløre ennå, da plottet dreier seg om oppklaringen av en liten sak som vil bli avslørt på Moderens Vrede... La oss bare si at det skjer i en borg eller et slott eller landsted eller noe slikt (alt ettersom hva slags lokasjon vi får tak i), ett eller annet sted på kontinentet Eiron.

Denne gangen vil intriger og politikk stå i høysetet, men det vil nok bli litt action også.

Siden vi ikke vet hvor vi skal ha liven ennå, er det mulig at vi må ha 18 års aldersgrense. Vi vil komme tilbake til dette.

Kravet for å få være med, er at man har minst en hel arbeidstime i Landsbyen i løpet av sommeren 2003. Liven blir relativt liten (antall deltagere er ennå ikke bestemt, men neppe over 30), så hvis det er flere som har arbeidstimer enn det er plasser, vil de som har flest timer få førsterett.

Mer informasjon (og påmelding) vil komme etterhvert!

Ole Ingvar Stene