Om Skyggenes Dal


Skyggenes Dal ble unnfanget en kveld på Vekteren Bistro av Roy W. Andersen, Martin Fjeldvær og Ole I. Stene. Planen var å lage en verden med så mye innspill som mulig fra spillere, og å arrangere live i Landsbyen. Vi bestemte oss tidlig for å forsøke å skape en mørk middelalder-aktig verden, og det håper vi at vi har klart så langt, og vil fortsette med så lenge vi kan.

Planen var at de tre som startet det hele skulle knytte til seg forskjellige personer for å være med å hjelpe til med det som trengtes på forhånd fra spill til spill, men vi fant raskt ut at det var lite realistisk. Man kan ikke være med å arrangere en live uten å få ta del i en del hemmeligheter som spillere ikke skal vite om, så det ble raskt til at vi dannet en konstant gruppe arrangører. Hvem disse er ser du på Kontaktinformasjon.

Noe vi ønsker å understreke er at vi ikke er Organisasjonen Landsbyen. Vi arrangerer våre spill fortrinnsvis i landsbyen, men utenom det har vi som gruppe ingenting med selve organisasjonen å gjøre.

Vi sees i Skyggenes Dal.


Skyggenes Dal søndag 19. august 2018 kl 08:43