Moderens Vrede


"Så er jeg atter i dalen jeg forlot forrige sommer. Ryktet om Skyggenes Dal har spredt seg vidt og bredt, og folk fra alle verdens land har nå kommet til dalen. Det eneste stedet hvor ingen makt har fått kontroll står nå i sentrum for alles oppmerksomhet."


"Delegasjoner er sendt, og hærer står fylket opp utenfor passene. Det hviskes om krig og svik, fred og vennskap, men ingen vet egentlig hva som skjer. Her skal skjebnen til Eiron forsegles av menn og kvinner som har kriget mot hverandre så lenge de kan huske. Broer skal bygges over frådende elver av hat..."

"Midt i dette kaoset står alle de som har funnet dalen på egen hånd, og gjort den til sitt hjem. Noen ser på fredsforhandlingene som en gullgruve, andre som en invasjon av deres hjem. Her er individer fra alle samfunnslag. Fra tyver og horer til baroner og kirkeriddere. Og Skyggene, som alltid er rett utenfor det trygge lyset fra fakkelen, ventende på den minste feil. Mange uoppmerksomme liv har gått tapt i deres kalde favn, men de fleste har lært leksen. De skyr lyset."

"Og Vokterne. De som ikke trenger lys. Som skyggene hater og frykter. De har kommet nærmere menneskene i løpet av året, men fortsatt har ingen sett dem i dagslys. De er der. Akkurat utenfor rekkevidde for nysgjerrige øyne."

"Og til slutt, meg. Meg som startet denne galskapen, og som først gikk gjennom passene i de kalde fjellene, og som først fikk kjenne frykten. Jeg følger meg fortsatt usikker på om jeg gjorde det riktige, og jeg håper alle verdens guder vil tilgi meg hvis Simals spådom viser seg å være riktig..."

- Vandreren

Praktisk Informasjon


Spillet vil foregå 13.-17. august 2003 i Landsbyen i Haltdalen.

Spillet vil bli delvis fraksjonert. Mange av landene vil ha sine egne leirer med tilhørende liv og røre. Men felles for alle blir området rundt vertshuset.

Vi trenger ansvarsfulle folk som kan ta seg av og planlegge mat og drikke for over 80 - kanskje over 100 - mennesker sammen med oss. Føler du kallet så ta kontakt.

For å få flest mulig til å melde seg på tidlig har vi satt tre frister for betaling:

  • Før 1. april: 600,-
  • Før 1. juni: 700,-
  • Før 1. juli: 700,- (ingen økning m.a.o.)

Påmeldingsavgiften må betales til vår konto 4223.06.19284 innen disse fristene (dvs det er greit om vi ikke mottar det før et par dager etter).

Merk at medlemmer av Landsbyen får 150,- avslag på disse prisene. Dette gjelder kun for medlemmer for det året spillet avholdes, dvs. 2003 for Moderens Vrede.

Vi opererer forøvrig med en aldersgrense på 15 år for dette spillet.

Vi refunderer ikke pengene etter 1. juli

Mer informasjon kommer, så følg med!

Vi sees i Skyggenes Dal.